Rólunk

A Deszán Kft. saját telephellyel rendelkezik Martfűn, a Tisza Ipartelepen belül.
Martfű város Budapesttől 120 km-re, Jász-Nagykun-Szolnok Megyében, a megyeszékhelytől, Szolnoktól 20 km-re található.

A Tisza Ipartelep a volt Tisza Cipőgyár átalakulása, egységeinek privatizációja ill. értékesítése során jött létre. A közműellátottság teljes körű:
•az áramellátás, valamint az ivóvízellátás és szennyvízelvezetés az ipartelepi magánhálózatokról történik, a rendelkezésre álló teljesítmény növelhető,
•a földgázellátás közüzemi hálózatról történik.

A DESZAN Kft telephelye, amelynek összterülete 2500 m2, egy volt üzemcsarnok átalakítása, felújítása útján került kialakításra. A cég működtetéséhez szükséges – a vonatkozó előírásoknak megfelelően kialakított és felszerelt – műhelyek, irodák, étkező, öltöző és kiszolgáló helyiségek állnak rendelkezésre.

Jelenleg közel 1600 m2 alapterületű, műhelycsarnokkal rendelkezünk.

A Deszán Kft. évente közel 100 000 különböző szabászkést gyárt, rövid határidőre, magas minőségi szinten.

Cégünk termelési rendszerében a kiváló minőségű alapanyagokon kívül a Deszán Cutters technológia is biztosítja, hogy a szabászkés megfelelő pontosságú, mérettűrésű (± 0,2 mm) lesz, nem vetemedik, nem törik, nem hajlik. A gyártás folyamán, munkaműveletről munkaműveletre a Deszán Kft. minőségellenőrei ellenőrzik a gyártást az MSZ EN ISO 9001:2008 minőségtanúsítási rendszer szerint.

A szabászkések gyártásához a legkorszerűbb hajtogató gépekkel, célgépekkel, technológiákkal és magasan képzett szakember gárdával rendelkezünk.

A tervezési feladatokhoz számítógépes háttérrel és programokkal (PROCAM™, FDS, SHOEMASTER, AUTOCAD) megvalósított CAD technológia áll rendelkezésünkre, a sablonok kivágásához MUCAD TA-10, és ZÜND Ml200 kivágó asztalt használunk.

A speciális lyukasztók elkészítéséhez szükséges tervező program, marószerszámok és hőkezelési technológia áll a Deszán Kft. megrendelő partnereinek rendelkezésére.

3-5 tengelyes CNC megmunkálás, esztergálás, tömbszikra forgácsolás, lézervágás, mikro megmunkálás.

  Copyright © 2000- 2024 Deszán Kft.