Gyors, pontos és megbízható partnert keres? Válassza a minőséget, DESZÁN Kft.
Deszán Cutters technológia

Szolgáltatások

SZABÁSZKÉS GYÁRTÁS

A cég egyik alappillére a szabászkések gyártása, melyhez kizárólag csúcsminőségű késacélokat használunk fel.

 

KIMETSZŐSZERSZÁM GYÁRTÁS

Az elmúlt évek folyamatos beruházásának köszönhetően a legújabb, legmodernebb gépek segítségével gyártjuk le szerszámainkat.


SZERSZÁMGYÁRTÁS

Szerszámüzemünk korszerű CNC- és egyéb fémmegmunkáló gépekkel van felszerelve. A cipőipari cél- és formaszerszámok, alkatrészek, gyártását is teljes körűen el tudjuk látni.

LYUKASZTÓ GYÁRTÁS

A cégünk által kínált termékek köre tovább bővült a fazon és egyedi matrica lyukasztók gyártásával és értékesítésével. A korábban a német WWR GmbH (Wieser) cég által gyártott és forgalmazott fazon és egyedi lyukasztók  gyártásához szükséges berendezéseket és gyártási technológiát cégünk megvásárolta.

Rólunk

A Deszán Kft  Martfűn található, a Tisza Ipartelepen.

A cég 2000-ben alakult, tevékenysége a szabászkések, szerszámok, alkatrészek gyártása cipő-, autó-, és csomagoló ipar számára. A Deszán Kft. ma közel 70 fővel végzi a termelést.
Cégünk legfőbb törekvése, hogy az általunk gyártott szabászkések, szerszámok és alkatrészek minőségét magas szinten a legigényesebb piaci követelményekhez igazítsa. Cégünk legfontosabb feladatának a megrendelők teljes körű kiszolgálását tekinti, középpontjában az ügyfelek megelégedettsége áll. A képzett szakembergárda garanciát jelent a minőségi termékek gyors és precíz előállítására, az ajánlatkészítéstől a dizájnon és a tervezésen át egészen a gyártásig.

A DESZÁN KFT. SZÁMOKBAN

1

KÉS ÉVENTE

1

ÜGYFÉL

1

ALKALMAZOTT

Minőségpolitikai irányelvek

Cégünk fő célkitűzése termékeink, termelési kultúránk, versenyképességünk, termékminőségünk folyamatos fejlesztése, a változó vevői igények magas szintű teljesítése, megrendelőink megelégedettségének kivívása.
Mindezek megvalósítása érdekében hatékonyan működtetjük, és folyamatosan fejlesztjük, az ISO 9001 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszert, melynek segítségével a vevői igények magas színvonalú maradéktalan teljesítésével kívánjuk piaci pozíciónkat megtartani és erősíteni.

Copyright © 2000- 2022 Deszán Kft.