Termékeink

Deszán Kft. szabászkések

Cipőipari szabászkésekAz elkészített szabászkések kiváló minőségű késacélból készülnek. Az alapanyagok minőségére garancia a Deszán Kft. beszállítóinak több évtizedes múltra visszatekintő tapasztalata, nemzetközi elismertsége.

A szabászkések hidegen hengerelt és hőkezelt, egy vagy kétélű acélszalagokból készülnek, amelyek jól hajlíthatóak és igen kemény vágó éllel rendelkeznek, ezáltal alkalmasak egy vagy több réteg vágására. A szabászkéseket többféle magassággal (19, 25, 32 mm), vastagsággal (1,5 - 2 - 2,5 - 3 mm) és különféle profillal (egyenes, hullámos, cakkos) készülhetnek.

Szabászkés alapanyagok »

 

 

A Deszán Kft. a szabászkés tervezési feladatokhoz számítógépes háttérrel és programokkal (PROCAM™, FDS, SHOEMASTER, AUTOCAD) megvalósított CAD technológiával rendelkezik.

A Deszán Kft. a sablonok kivágásához ZÜND M1200 kivágó asztalt használ.

ZÜND M1200 asztal 1200 x 1200 mm

Fájl formátumok, méretek

  • A kivágó asztal vezérléséhez 2D Utilites szoftvert használunk, amely CUT, DXF, SEMI formátumú file-ok fogadására alkalmas.

  • ZÜND M1200 asztal 1200 x 1200 mm vágási területtel rendelkezik.

Felhasznált anyagok, pontosság:

  • Igény szerint különböző papír típusok vágására van lehetőség. 0,4 mm-es vastagságig késsel, efölött a 0,8 mm vastag kartonig, oszcilláló késsel történik a vágás.

  • Az oszcilláló kés használata lehetővé teszi 0,4 mm-es alubetétes papír vágását, ami az autóipari sablonok vágásánál használható kiváló mérettartása miatt.

  • A kivágó asztal vágási pontossága 0,01 mm.

Feliratozás:

  • A sablonokat vágás előtt feliratokkal látjuk el, ami tartalmazhat bármilyen információt: modell szám, alkatrész név, nagyság szám.

  • A feliratok mellett vonalak rajzolására is lehetőség van, például: zónahatárok

A Deszán Kft. a szabászkések gyártásához a legkorszerűbb hajtogató gépekkel, célgépekkel, technológiákkal és magasan képzett szakember gárdával rendelkezik.

Szabászkések megrendelése »

A speciális lyukasztók elkészítéséhez szükséges tervező program, marószerszámok és hőkezelési technológia áll a Deszán Kft. megrendelő partnereinek rendelkezésére.

Közösség

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon is!Deszancuters csatornája

Kapcsolat

Deszán Kft. Deszán Cutters Technológia
5435 Martfű, Gesztenye sor 1/a. térkép »
E-mail: Telefon: (06-56)-580-010
Telefax: (06-56)-580-011
© 2008-2014. © Deszán Kft.