Szabászkések

SzabászkésekA Deszán Kft. által gyártott szabászkés egy olyan élezett szerszám, amivel különböző anyagokat, textilt, bőrt, szivacsot, stb. lehet méretre szabni, a szabás általában hidraulikus szabászgépeken történik.

A szabászkések a megrendelő által meghatározott igények szerint készülnek, mint kontúr, darabszám, és egyéb kiegészítőkkel, pl. (lyukasztók, tűk stb.).

A Deszán Kft. szabászkései minden olyan területen alkalmazhatóak, ahol nagy darabszámú (több ezer) alkatrészt kell rövid idő alatt készíteni.

Szabászkések különböző iparágak részére: Cipőgyártás, Autóipar: bőr üléshuzat gyártás, Bőr-, és díszműipar

Jellemző felhasználás területek:

 • Cipőgyártás,
 • Autóipar: bőr üléshuzat gyártás,
 • Bőr-, és díszműipar.

A Deszán Kft. által gyártott szabászkések mindig a megrendelő előírása szerinti kivitelben készülnek, a megrendelő által meghatározott késprofil felhasználásával. A Deszán Kft. amennyiben nincs egyéb megrendelői előírás, a MARTIN MILLER GmbH. osztrák cég által gyártott késacélokat használja.

A szabászkés acélokkal a textiltől a szivacson át a bőrig minden anyagféle szabható. A tökéletes minőségben hőkezelt, és köszörült élszalag gondoskodik a megfelelő technológia melletti több ezer leütés kibírásáról.

Szabászkések megrendelése

Ha Ön szabászkés megrendelést szeretne cégünknek adni, azt többféleképpen teheti meg:

 • Személyesen,
 • Elküldheti postai úton,
 • Interneten.

A megrendelés bármely formáját választja, nagyon fontos: a műszaki paramétereket Önnek, a megrendelőnek kell megadni. Természetesen a Deszán Kft. képzett, hozzáértő munkatársaink szakmai kérdésekben szívesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy elképzeléseinek és igényeinek a legjobban megfelelő szabászkést tudjunk gyártani.

A műszaki adatoknak a következőket kell tartalmazniuk:

 • Késacél típusa: magasság, vastagság, egy-, ill. kétélű
 • Lyukasztók és jelölőtűk mérete, típusa
 • Vágóél mérete,
 • Jelőlések: Nagyság-, ill. egyéb megkülönböztető jelölést alkalmazzunk-e az Ön szabászkésénél
 • Postai megrendelés esetén:

  Postai megrendelés esetén kérjük, küldje el nekünk a szabászkés alapjául szolgáló papírsablonokat, melyen kérjük feltüntetni a szabászkés műszaki paramétereit.

 • Elektronikus uton történő megrendelés esetén:

  Ha Ön elektronikus úton rendeli meg tőlünk szabászkését, kérjük, küldje el e-mailben az adatállományt az előre egyeztetett formátumban. (Az adatfájlokhoz, kérjük, mellékeljen egy rajzot vagy fényképet, mely tartalmazza a szabászkések műszaki adatait.)

Szabászkés megrendelése

Szabászkések átvétele

Elkészült szabászkéseit telephelyünkön személyesen átveheti, de kérésére postán, ill. futárszolgálattal is el tudjuk küldeni Önnek.

Megbízható, egységes csomagolás garantálja, hogy szabászkései sérülésmentesen, kiváló állapotban érkeznek meg Önhöz, továbbá a kések csomagolóanyagát egyben tárolásra is használhatja.

 

Közösség

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon is!Deszancuters csatornája

Kapcsolat

Deszán Kft. Deszán Cutters Technológia
5435 Martfű, Gesztenye sor 1/a. térkép »
E-mail: Telefon: (06-56)-580-010
Telefax: (06-56)-580-011
© 2008-2014. © Deszán Kft.