Deszán Kft. - Deszán Cutters technológia videók

Munkában a cég vezetése

A Deszán Kft. munkáját Szántóné Herczeg Klára ügyvezető igazgató írányítja, Szántó Tibor és Szántó Zsolt szakmai igazgatóhelyettesek segítségével.

Gradírozás és sablonkivágás

A megrendelő partnerünk igényére a Deszán Kft.-nél történik a sorozatkifejtés, vagy közismertebb nevén a gradirozás.

A Deszán Kft. felkészült a közismert cipőtervező programok (PROCAM™, FDS, SHOEMASTER) kimenő adatállományai fogadására és feldolgozására. A feldolgozás során a Deszán Kft. elkészíti a sablonokat, és legyártja a szabászkéseket.

Szabászkés gyártás

A Deszán Kft. szabászkései minden olyan területen alkalmazhatóak, ahol nagy darabszámú (több ezer) alkatrészt kell rövid idő alatt készíteni.

Jellemző felhasználás területek:

  • Cipőgyártás,
  • Autóipar: bőr üléshuzat gyártás,
  • Bőr-, és díszműipar.

A szabászkések 19-25-32 mm magas acél késekből, különböző profilokban készülnek.

Szabászkések gyártása során, a megrendelő igényei szerint, lehetőség van jelölőtűk, lyukasztók beépítésére is. A Deszán Kft. nagy méret és profilválasztékban tudja biztosítani ezeket az alkatrészeket.

Matricagyártás

A matrica szerszámok, speciális lyukasztók elkészítéséhez szükséges tervező program, marószerszámok és hőkezelési technológia áll a Deszán Kft. megrendelő partnereinek rendelkezésére.

Bőrvágás

Az LC 2400 Zünd bőrvágó 2400 x 1000 mm-es vágófelülettel rendelkezik, igen hatékony, gyors, pontos:

  • mintagyártásnál,
  • széria próbánál,
  • kis tételű megrendelések teljesítésénél, mikor nem gazdaságos szabászkést gyártatni.

Szerződött partnereink részére a mintázás és a sorozatpróbák időszakában a szabászkés megrendelését megelőzően biztosítjuk a modell kipróbálását úgy, hogy egyből bőrvágó gépen végzett bőrkivágás útján lértehozott cípő modell alkatrészeket biztosítunk. Így jelentősen felgyorsul a próba, és a modellezés ideje is.

Teflon orr-, és sarokbefogó szerszám gyártása

A cipőgyártás során a felsőrész fára foglalásának fontos művelete az orr- és sarokfoglalás. Ezek a műveletek az úgynevezett orrfoglaló, illetve sarokfoglaló gépen történnek. Az orr- és sarokfoglaláshoz szükséges a Deszán Kft. teflon orr- és sarokfoglaló szerszáma.

Márkázó klisé gyártása

A 24/2008. (XI. 18.) NFGM rendelet a lábbelik fogyasztók részére történő forgalmazásának egyes követelményeiről előírja a cipő gyártók részére a lábbelik olyan piktogramokkal történő megjelölését, amelyek a fogyasztókat tájékoztatják a lábbeli fő alkotórészeinek anyagtulajdonságairól.

A Deszán Kft. a cipő gyártók részére a bélés jelöléshez márkázó kliséket kínál, a kívánt szöveggel és ábrával.

Bőr díszítő mintázatok

A Deszán Kft. a megrendelő igényére matricakéssel saját szabászasztalán elkészíti a cipők díszítéséhez szükséges, különböző, nagy bonyolultságú bőr diszítő mintázatokat.

 

Közösség

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon is!Deszancuters csatornája

Kapcsolat

Deszán Kft. Deszán Cutters Technológia
5435 Martfű, Gesztenye sor 1/a. térkép »
E-mail: Telefon: (06-56)-580-010
Telefax: (06-56)-580-011
© 2008-2014. © Deszán Kft.